Verhuur uw huis sneller samen met HuysHeeren

Verhuur sneller, beter en veiliger uw huis met de moderne aanpak van HuysHeeren. Wij verhuren uw woning altijd met een huurovereenkomst waarbij de huurbescherming de eerste 24 maanden wettelijk is uitgesloten. De bezichtigingen doet u zelf. Alle complexe en juridische zaken doet HuysHeeren.

 

Presenteer uw huurwoning ook prominent op Pararius, profiteer van de kwaliteit van een professionele verhuurmakelaar, wees zelf actief betrokken bij het verhuren van uw woning en bespaar honderden euro's aan makelaarskosten. Daarom is HuysHeeren voor u de beste keuze.

 

HuysHeeren is specialist op het gebied van tijdelijke woningverhuur. Als alternatief op of na tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet, of als u een jaartje naar het buitenland vertrekt (expatverhuur), of als u eerst een tijdje op proef wilt samenwonen en uw oude woning niet leeg wilt laten staan, of als je een eigen vastgroep bent gestart, maximaal rendement wilt halen en dus de woning elke keer voor 12 maanden wil verhuren. Wat de reden ook is, HuysHeeren is ook voor u de beste keuze.

Bekijk hoe het werkt, bekijk elk onderdeel om snel & zorgeloos te verhuren

 

HomeMijn huis verhurenHoe werkt het?