HuysHeeren is dé DiY ('Do it Yourself') verhuurmakelaar van Nederland! Wij leveren de meest complete dienstverlening tegen de laagste kosten.

HuysHeeren is de beste combinatie tussen een online DiY ('Do it Yourself') verhuurmakelaar en een traditionele verhuurmakelaar. U wordt online begeleid tijdens het verhuren van uw huurwoning en kunt vertrouwen op deskundig advies van onze verhuurmakelaars. Wij zetten uw huurwoning prominent op Pararius en nemen daarnaast veel ander werk uit handen waar specifieke kennis voor nodig is.

Wij verzorgen o.a. vooraf een actuele huurprijs test, een persoonlijk huurprijsadvies, prominente plaatsing van uw box 3 huis op Pararius.nl, standaard credit checks via EDR & Experian, een uitgebreide screening van elke huurder. Uw persoonlijke verhuurmakelaar adviseert u ook bij de onderhandelingen en stelt een huurovereenkomst op waar de huurbescherming de eerste 24 maanden wettelijk is uitgesloten.

U verzorgt zelf het leukste gedeelte van de verhuur; de bezichtigingen. Het persoonlijke contact met u als verhuurder wordt door kandidaat huurders zeer gewaardeerd! Uw enthousiasme en kennis van uw huis en buurt samen met onze verhuur expertise vormen de unieke combinatie.

HuysHeeren.nl is een uitvoerend en zelfstandig werkend label van Overbruggingsverhuur B.V., de handelsnaam en domeinnaam zijn eigendom van Overbruggingsverhuur B.V.

 

Innovatieve organisatie

Wij zijn een innovatieve organisatie die altijd op zoek is naar doorbraken binnen de woningmarkt. Wij waren de allereerste met het product van tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet (overbruggingsverhuur). Onze professionals verstaan hun vak en hebben kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij werken met uw grootste bezit.

 

In 2014 vierden wij ons vijfjarig bestaan

In 2009 is Overbruggingsverhuur.nl als eerste begonnen met het tijdelijk verhuren van te koop staande woningen op grond van de Leegstandwet. In 2014 vierden wij ons 5 jarig jubileum. Wij hebben in de tussenliggende periode vele duizenden woningeigenaren geholpen bij de verhuur van hun te koop staande woning. Hierdoor is voorkomen dat zij langere tijd met dubbele woonlasten zouden zijn geconfronteerd. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en voor het gegeven vertrouwen. Bedankt! Ook na dit jubileum staan wij natuurlijk met ons hele team voor u klaar.

 

Verkiezing makelaar van het jaar

Wij willen al onze klanten (en andere) bedanken die hun stem bij de verkiezing van de 'Makelaar van het jaar' op ons hebben uitgebracht. Meer dan 3.000 makelaarskantoren deden mee aan deze landelijke verkiezing. Meer dan 10.000 stemmen zijn er uitgebracht. De verkiezing bestond uit diverse onderdelen: de nominatie voor het onderdeel 'Specialisatie award', wij behoorden tot de 5 genomineerden voor het onderdeel Specialisatie award en de nominatie voor het onderdeel 'Makelaar van het jaar'. De beoordelingsonderdelen: aandacht, betrouwbaarheid, deskundigheid, dienstverlening en kwaliteit. Onze klanten hebben onze werkwijze gewaardeerd met een fantastisch rapportcijfer van 8,8. Wij hebben bij deze landelijke verkiezing voor het onderdeel Klantwaarde award (Makelaar van het jaar) een prachtige 6e(!) plaats behaald. Wij zijn erg blij met uw waardering en trots op de behaalde resultaten. Namens het gehele team van Overbruggingsverhuur.nl willen wij u daarvoor hartelijk bedanken.

 

In 2015 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor

Vanaf 2015 houden wij kantoor in de voormalige bibliotheek van Den Haag op de Bilderdijkstraat. Een prachtig oude buitenkant met een moderne binnenkant in het hart van Den Haag. Al onze medewerkers werken elke dag met veel inzet en plezier in ons nieuwe kantoor.

 

1ste plaats bij de samenstelling van de Top 25 Verhuurmakelaars

De Top 25 lijsten zijn samengesteld op basis van het aantal aangeboden huurwoningen op Pararius tussen 1 januari en 1 juni 2015. Jasper de Groot, directeur van Pararius stelde een lijst samen inclusief de overkoepelende franchiseketens en een met enkel de individuele vestigingen. De lijsten zijn representatief, aldus De Groot. "Wij zijn het grootste woningverhuurplatform van Nederland, met een marktaandeel van 70 procent van het huuraanbod, maandelijks 1,2 miljoen bezoekers en jaarlijks 60.000 verhuringen."

De Groot erkent wel dat niet het volledige aanbod is meegeteld van alle verhuurmakelaars die adverteren op Pararius. Dat komt doordat een woning bij meerdere makelaars in het bestand kan zitten, maar slechts namens één kantoor op Pararius staat. "In de huurmarkt geven eigenaren vaak toestemming aan meerdere verhuurmakelaars om hun woning online te presenteren. Om vertroebeling te voorkomen, staan wij echter niet toe dat meerdere makelaars adverteren voor een en dezelfde woning. In het aanbod zit dus een overlap die niet zichtbaar is op onze site en dus ook niet in de lijsten."

 

Top 25 Verhuurmakelaars (individuele vestigingen)

Als we kijken naar de individuele vestigingen, staan er uiteraard hele andere namen in de Top 5. Op nummer 1 staat Overbruggingsverhuur.nl, een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in tijdelijke verhuur. De Groot: "Tijdens de crisis was verhuur op basis van de Leegstandswet zeer populair. Deze ontwikkeling is nog steeds gaande. Dat verklaart de hoge positie van Overbruggingshuur, een relatief jonge speler in de markt, die enkel en alleen werkt met de Leegstandswet."

Het overgrote deel van de kantoren in de Top 25 vestigingen is werkzaam in Zuid-Holland en Brabant. De Groot verklaart: "Met steden als Rotterdam, Den Haag, Leiden en Delft kent Zuid-Holland een veel grotere vrije sectorhuurmarkt dan Noord-Holland." Opvallend is ook dat drie van de individuele kantoren in de Top 5 in Brabant zijn gevestigd. In Eindhoven, om precies te zijn. "Eindhoven heeft een grote huurmarkt. Dat komt onder andere door de grote expatcommunity die afkomt uit het hoge aantal innovatieve hightechbedrijven in de regio", aldus De Groot.

 

Home › Over ons