Verhuur uw huis direct samen met HuysHeeren

Samen met HuysHeeren uw woning verhuren is het succes van onze formule. Uw enthousiasme en kennis van uw woning en buurt samen met onze verhuur expertise vormen de unieke combinatie waarmee we snel succes boeken bij het verhuren van uw huis. Wij werken stukken goedkoper dan een traditionele verhuurmakelaar en helpen uw huis snel te verhuren voor de beste prijs.

 

Wist u dat...

Woningzoekers bezichtigen uw woning het liefst buiten kantoortijden. Ook vinden zij het prettig dat u de bezichtiging zelf begeleidt. Potentiële huurders krijgen zo alle woning- en buurtinformatie uit de eerste hand. Door deels zelf uw huis te verhuren kan een bezichtigingsafspraak snel en gemakkelijk gemaakt worden en zo wordt de kans op het snel verhuren van uw huis vergroot!

Zelf actief zijn bij de verhuur van uw woning

U wilt zelf uw huis verhuren zonder verhuurmakelaar? Dat respecteren wij. Er zijn absoluut zaken waar u geen verhuurmakelaar bij nodig heeft, maar verhuumakelaars hebben wel degelijk toegevoegde waarde: u kunt uw huis bijvoorbeeld niet op Pararius plaatsen als u zelf uw huis wilt verhuren zonder verhuurmakelaar. Daarnaast is het maken van goede set credit checks niet voor iedereen weggelegd. Ook voor het bepalen van de juiste verhuurstrategie, voor de controle van belangrijke juridische aspecten en het adviseren bij onderhandelingen is specifieke kennis nodig.

 

HuysHeeren is het beste alternatief voor wie wel zelf de touwtjes in handen wil houden, maar ook de zekerheid en het gemak van een professionele verhuurmakelaar zoekt. Bij het verhuren van uw huis verzorgt u zelf de tekst, foto's en bezichtigingen en onze verhuurmakelaars doen de rest. Zo kunt u grotendeels zelf uw huis verhuren, maar niet zonder advies en begeleiding van een professionele verhuurmakelaar. Van indicatiehuurprijs tot presentatie van uw huis op Pararius, van het maken van een set onafhankelijke credit checks per huurder en/of volledige screening tot het opstellen van de juridisch correcte huurovereenkomst (WDH2015). Dat alles voor de vaste lage kosten van per saldo € 195 inclusief btw voor de verhuur van uw huis.

 

HomeMijn huis verhurenHet succes van onze formule