Kies voor een efficiëntere bezichtiging zoals een 'open (h) uur huis'

Vermeld de dag en het uur wanneer alle kandidaat huurders tegelijk welkom zijn voor een bezichtiging. Geïnteresseerde huurders mailen ons vooraf hun huurdersprofiel. Na het ‘open (h)uurhuis’ worden alle huurdersprofielen aan de verhuurder doorgemaild. De verhuurder beslist daarna welke huurder mag gaan huren. Kosten 'open (h)uurhuis' van 60 minuten: €95 (incl. btw).

 

Gebruik goede foto's van uw huis

Een fotopresentatie van uw huurwoning is hét belangrijkste onderdeel van uw internetpresentatie. Door het inschakelen van de interim (foto-service) bent u verzekerd van een goede visuele presentatie van uw woning. Er worden minimaal 20 auteurrechtenvrije foto's gemaakt en toegevoegd aan uw advertentie. Kosten set foto's: €95 (incl. btw).

 

Altijd een check-in (sleuteloverdracht)

Huurder moet altijd vooraf de eerste maand huur en de borg betalen. Daarna moeten er op de ingangsdag nog een aantal zaken worden afgehandeld, zoals; opstellen van de opnamestaat van de woning inclusief foto's, de ondertekening huurovereenkomst, op naam zetten van gas & elektra en natuurlijk de sleuteloverdracht. Kosten per check-in: €95 (incl. btw).

 

Periodieke en preventieve inspecties

Uw huurwoning is uw kostbaarste bezit, daar bent u zuinig op. Maar hoe kunt u het gebruik controleren als u zelf niet in de buurt woont. Laat ons uw woning periodiek bezoeken voor een preventieve inspectie. Zo verkleint u de kans op misbruik van uw huurwoning. U ontvangt per e-mail een inspectierapport inclusief foto's. Kosten per inspectie: €95 (incl. btw).

 

Voorinspectie van de Check-out

Zorg ervoor dat de borg geheel wordt uitgekeerd. Hoe? Door een correcte oplevering van de huurwoning (check-out). Tijdens de voorinspectie wordt aangegeven hoe de woning moet worden opgeleverd. Kosten verhuurder: €95 (incl. btw).

 

Altijd een check-out (sleutelinname)

De huurder moet de woning opleveren zoals die is ontvangen bij de check-in. Bij de check-out wordt wederom een opnamestaat opgesteld van de woning inclusief foto's, de gegevens voor terugstorting van de borg worden genoteerd, de nutsvoorzieningen worden op naam van de verhuurder gezet en de sleutel wordt ingenomen. Op basis van de opnamestaat met foto's beslist verhuurder zelf overeventuele verrekeningen met de borg. Kosten check-out: €95 (incl. btw)

 

Technisch beheer 'on demand'

Tijdens de huurperiode kunnen in de huurwoning altijd technische storingen plaatsvinden. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf te gaan kijken is het mogelijk om de tool 'technisch beheer' in te schakelen. Elke situatie wordt ter plaatse beoordeeld, zodat wij u daarna goed kunnen adviseren. De eventuele oplossing kunnen wij ook direct coördineren. In het kort verzorgen wij op uurtarief; verrichten van inspectie bij klachten, afhandeling klachtenonderhoud, uitbrengen onderhoudsvoorstellen, offerte aanvraag, opdrachtverstrekking en controle op uitvoering onderhoud, controle ingediende nota's, verzorgen opleveringen en garantieverplichtingen indien aanwezig, afsluiten en marktconform houden onderhoudscontracten, toezicht op goede naleving onderhoudscontracten, verhelpen technische storingen en het ccoördineren onderhoudsopdrachten.

Kosten per uur: €95 (incl. btw).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Koen Elfrink via telefoonnummer 06 4050 2020

Lokale hulp tools aanvragen (alle bedragen zijn inclusief btw)

bezichtiging (€95)
foto's maken voor promotie (€95)
check-in (€95)
periodieke en preventieve inspectie(s) (€95)
voorinspectie (€95)
check-out (€95)
technisch beheer (€95)
 
 
 
 
 
 
per aangetekende post aan ons kantoor verzonden
bij ons op kantoor afgegeven
 

Werk samen voor een beter resultaat

Profiteer in het Stadsgewest Haaglanden van de extra tools 'Lokale hulp'. Bij deze tools hoeft de verhuurder niet zelf aanwezig te zijn. De tools bestaan uit: een professionele bezichtiging, het maken van foto's van de huurwoning, het opstellen van een check-in met de sleuteloverdracht, een preventieve inspectie en een check-out. Aanvullend bestaat de mogelijkheid van 'technisch beheer on demand'.

 

Scroll naar beneden voor uw aanvraag!

HomeDoe het zelf verhuur › Lokale hulp bij bezichtiging, foto's maken, check-in of check-out (exclusief voor Stadsgewest Haaglanden)