HomeDoe het zelf verhuurWoonruimte aanmelden op Pararius

Plaats uw huurwoning op Pararius

Met een 30 dagen advertentie op Pararius kunnen meer serieuze huurders op uw huurwoning reageren. Voor slechts €49,90 wordt uw woning prominent 30 dagen op Pararius geplaatst. Vul onderstaande gegevens in dan plaatsen wij uw woning direct op Pararius. Vervolgens zenden wij u de gegevens van geïnteresseerde huurders per e-mail door. Wilt u na 30 dagen uw promotie op Pararius verlengen? Voor €24,95 inclusief btw verlengen wij uw plaatsing met wederom 30 dagen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Koen Elfrink via telefoonnummer 06 4050 2020

Woonruimte aanmelden

HuysHeeren mag gebruikmaken van onderstaande gegevens en de op internet beschikbare (of nog aan te leveren) foto's van mijn huurwoning. Ik kan deze promotie altijd verlengen en ik begrijp dat zonder mijn verlenging de advertentie automatisch na 30 dagen van Pararius wordt verwijderd.
 
 
 
 
ja
nee
 
 
 
 
 
 

 

 

 
een ligbad
een open haard
een berging
een parkeergelegenheid
een airconditioning
een tuin
een dakterras
een balkon
een aparte douche
een lift
een garage
een zwembad
een deelbare indeling (friends-woning)
een centrale verwarming (CV)
gaskachels
een andere verwarming
uitstekende isolatie
 
 
 

 
hout
kunststof
tapijt
laminaat
tegelvloer
kaal
 
 
rokers
meer dan 2 meerderjarige huurders (kinderen niet meegerekend)
minderjarige kinderen
het houden van huisdieren
het bespelen van muziekinstrumenten
 
 
 

MAKELAAR VAN HET JAAR

Onze klanten hebben onze werkwijze gewaardeerd met een fantastisch rapportcijfer van 8,8. Wij hebben bij de landelijke verkiezing 'Makelaar van het jaar' voor het onderdeel Klantwaarde award een prachtige 6e(!) plaats behaald. Lees meer »

NIEUWS

Per 1 juli 2016 is de nieuwe Wet Doorstroming Huurmarkt 2015 ingegaan. Dit betekent dat elke verhuurder een correcte huurovereenkomst vanaf nu ook zelf wettelijk mag en kan beëindigen. Lees meer »

VASTGOED ACTUEEL

HuysHeeren is een onderdeel van Overbruggingsverhuur. Wij zijn wederom uitgeroepen tot grootste verhuurmakelaar van Nederland. Lees meer »