Wat kost het verhuren van uw huis?

U betaalt bij HuysHeeren pas bij het opstellen van de huurovereenkomst de vaste en lage makelaarskosten, ongeacht locatie, de huurprijs of de grootte van uw woning. Geen ingewikkelde percentages, opstart- en intrekkingskosten, maar één helder totaalbedrag. Dankzij uw actieve rol en onze efficiënte verhuurbegeleiding betaalt u per saldo éénmalig €195 inclusief btw. Zo bespaart u honderden euro's op de kosten van de verhuur van uw huis.

Tip: De verhuurder belast de helft van de totale makelaarskosten (€390) door aan de huurder middels een éénmalige hogere instaphuurprijs (= de eerste maand huur). De huurder betaalt de eerste maand een huurprijs plus een éénmalige toeslag van €195.

 

Wat is een instaphuurprijs?

Bekijk de 1 minuut uitleg video »

 

 

 

 

 

Kies ook voor de optie financieel beheer

Voor veel verhuurders verzorgen wij na de ingangsdatum ook direct het maandelijkse financieel beheer. De meeste verhuurders verwerken dit beheerbedrag van €19,50 p/mnd al vooraf in de huurprijs.

Het financieel beheer houdt in dat wij de maandelijkse facturatie en incasso van de huur verzorgen via onze Stichting Derdengelden Overbruggingsverhuur (Rabobank) rekening. Tevens verzorgen wij de maandelijkse doorstorting van de huur aan verhuurder en bij te late betaling door huurder worden de herinneringen en aanmaningen op tijd verzonden. Na overleg met de verhuurder zal bij wanbetaling door de huurder, het dossier worden doorgezet aan de gerechtsdeurwaarder.

Tip: verhoog vooraf de huurprijs (waarmee u tevreden bent) met €19,50, zo merkt u niets van de maandelijkse beheerkosten.

Wat bent u straks kwijt aan makelaarskosten?

Bij een traditionele verhuurmakelaar betaalt u 1 maand huur (exclusief BTW) als courtage; bij een hogere huurprijs kan dit bedrag dus flink oplopen. Bij HuysHeeren betaalt u een vast laag tarief. Bekijk hieronder hoeveel dat scheelt!

 

Hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele verhuurmakelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de huurprijs, de verhuurcourtage. Deze courtage kan oplopen tot meer dan duizend euro's. Bij HuysHeeren pakken we de kosten voor de verhuur van uw huis heel anders aan; onze verhuurmakelaars werken niet met een verhuurcourtage, maar met een vast laag tarief per saldo van éénmalig €195 inclusief BTW. Wij kunnen de kosten om uw huis te verhuren zo laag houden omdat:

  • U bent zelf actief bij de verhuur; u neemt de verhuurmakelaar werk en tijd uit handen omdat u zelf actief betrokken bent bij de verhuur. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze verhuur expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
  • HuysHeeren werkt landelijk; HuysHeeren is de landelijk werkende woning verhuurmakelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor in Den Haag en hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm scheelt in de kosten bij de verhuur van uw huis. Door onze efficiënte werkwijze betaalt u geen onnodige makelaarskosten.

 

HomeMijn huis verhurenWat kost het?